Handelsbetingelser

Bemærk: Levering 1 til 3 hverdage, hvis varen er på lager.

Priser mv.

Alle priser på hjemmesiden er inklusive moms.

Hvis du er under 18 år, må du kun handle på Travdiscount.dk/Kinnerup Heste-artikler.dk under tilsyn af forælder eller tilsynsværgende.

Stempelkort

Vær opmærksom på, at det kun er ved køb i vores fysiske butik i Kinnerup, at stempelkort kan udstedes og bruges.
Køb på webshop, der afhentes i butik, giver ligeledes ikke adgang til stempler.
Stempelkort opnået i vores fysiske butik, skal udfyldes inden for 1 år. Stempelkort er kun gyldige med kvitteringerne vedhæftet på kortet.

Varemærker og ophavsrettigheder

Travdiscount, Travdiscounts logo og Kinnerup Heste-Artikler og Kinnerup Heste-artiklers logo og andre mærker som er anvendt på hjemmesiden er varemærker fra Travdiscount/Kinnerup Heste-artikler samt deres respektive ejere. Sådanne mærker må ikke benyttes uden forudgående skriftlig tilladelse fra Travdiscount/Kinnerup Heste-Artikler. Enhver brug af disse mærker, eller noget andet vist på hjemmesiden, vil udelukkende komme deres respektive ejere fuldt ud til gode.

Levering

Alle ordrer afgivet i Travdiscounts/Kinnerup Heste-Artiklers webshop pakkes og sendes senest fra vort centrale lager indenfor 1 til 3 hverdag efter ordreafgivelse. For ordrer, der omhandler brodering, vil der dog kunne forventes længere leveringstid. Travdiscount/Kinnerup Heste-Artikler forbeholder sig ret, til forsinkelser ved højsæsoner og kampagner. Forventet leveringstid kan variere afhængig af hvilket land, du afgiver din ordre i.

Vi sender pakker med GLS, men du er også velkommen til selv at afhente pakken i Kinnerup.

Når din ordre er blevet behandlet, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Check ordrebekræftelsen grundigt, og kontakt vores butik i det tilfælde at du finder fejl. Når din ordre afsendes fra vores butik, vil du modtage endnu en e-mail.

Fragtpriser

Fri Fragt til GLS Pakkeshop ved køb for over 500 kr. 

GLS Pakkeshop: 39,-
GLS Hjemmelevering: 59,-

Ved forsendelse af større varer*, kontaktes kundens vedrørende forsendelsespris. Du er også velkommen til at kontakte webshoppen for nærmere info.

*Bemærk, at der er særlige leveringsomkostninger forbundet med køb af varer såsom hegn, walker, sulky, bokse, hestebiler samt hestesko. Disse sendes ikke fragtfrit eller til ovenstående priser.

Særlige leveringsomkostninger/regler er anført i produktets beskrivelse.

Betaling

Betaling for alle varer skal gøres med kredit- eller debetkort.

Vi accepterer betalinger med:

  • VISA
  • Dankort (Visa brandet)
  • eDankort
  • MASTERCARD
  • VISA ELECTRON
  • MobilePay

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Der tages ikke kortgebyr på kinnerup-hesteartikler.dk

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.  

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved annemarie@travdiscount.dk eller på  +45 98 28 62 44 eller ved at benytte vores returneringsformular.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Afhenter du ikke din pakke i pakkeboksen/pakkeshoppen, og den kommer retur til os, står du for vores returomkostninger på 49,-


I kan finde vores fortrydelsesformular her

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Du kan bestille et GLS returlabel gennem os her: https://kinnerup-hesteartikler.dk/products/returlabel.kn5/ 

OBS: Dine returvarer skal returneres som pakke.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Husk at vedlægge web reference nummeret for hurtigere ekspedition.

Ønsker du en anden størrelse eller produkt, gøres dette nemt ved at placere en ny ordre i webshoppen. Send det som ikke passede retur. Når vi har modtaget din pakke, refunderer vi beløbet for de modtaget varer.

Travdiscount/Kinnerup Heste-Artikler giver dig adgang til delvis at fortryde dit køb. Du skal være opmærksom på, at hvis du har købt flere varer i én ordre og ønsker at returnere dele af ordren, refunderes evt. leveringsomkostninger ikke.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Broderier, hvis leveringen er påbegyndt med dit forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført,
  • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

”Returvarer”

Kinnerrupvej 5

DK-9310 Vodskov

Danmark

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Vær opmærksom på, at DAO ikke leverer ved os.

Forbehold

Der kan forekomme mindre forskelle i produkternes farver og detaljer. Er du i tvivl angående disse detaljer (også hvad angår broderi-bestillinger), råder vi dig til at kontakte vores butik inden du afgiver bestilling. Mindre forskelle i detaljer samt små farveændringer giver ikke ret til at reklamere. Brug sund fornuft.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

 

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved reklamation skal du sende varen til Travdiscount/Kinnerup Heste-artikler, gerne sammen med et udfyldt reklamationsskema. Det er vigtigt, at du giver os tilstrækkelig information vedrørende årsagen til returnering af produktet, beløbet du har betalt for retur forsendelsen, og hvorvidt du ønsker varen erstattet med en anden vare eller du ønsker at få pengene tilbage. Du vil kun få dine forsendelsesomkostninger refunderet i forbindelse med returneringen, såfremt fejlen kan tillægges Travdiscount/Kinnerup Heste-artikler.

Du skal regne med en behandlingstid på 2-3 uger hos Travdiscount/Kinnerup Heste-artikler i forbindelse med reklamationssager.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Mistede returpakker

Bemærk venligst, at skulle en ordre gå tabt i forbindelse med returnering til Travdiscount/Kinnerup Heste-artikler, vil du kun kunne få erstatning, såfremt du er i besiddelse af en postkvittering med tracking kode.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos Trav Discount I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på kinnerup-hesteartikler.dk er Anne-Marie Kinnerup Sørensen.

Som registreret hos Trav Discount I/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: annemarie@travdiscount.dk

Cookies

Når du besøger vores hjemmeside, kan en cookie blive gemt på din computer (hvis den accepterer cookies), og hvis du vender tilbage til siden kan den cookie blive læst. Vi bruger cookies som hjælpemiddel til at indsamle besøgsdata som beskrevet ovenfor og i nogle tilfælde til at levere specialiseret indhold. En cookie er en lille fil som visse hjemmesider gemmer på din harddisk når du besøger dem. En cookie-fil kan indeholde information såsom en brugers ID som siden bruger til at spore de sider du har besøgt, men den eneste personlige information en cookie kan indeholde er den du selv giver. En cookie kan ikke læse data på din egen harddisk eller læse cookies som er oprettet af andre sider. Vi gør dette for bestemme vores hjemmesides brugbarhed for brugerne og for at se hvor effektiv vores navigationsstruktur er til at hjælpe brugerne med at finde information. Vi sætter ikke denne information sammen med data om individuelle brugere, og vi deler eller sælger heller ikke informationen til en trejdepart.

Hvis du foretrækker at ikke modtage cookies på vores webside, kan du indstille din browser til at advare dig før den accepterer cookies og nægte adgang for cookies når din browser advarer dig om dem. Du kan også afvise alle cookies ved at slå dem fra i din browser. Du behøver ikke at have slået cookies til for at benytte vores hjemmeside.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores fysiske butik på tlf.: 98286244

eller pr. mail på: annemarie@travdicount.dk . 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 16/01/2020